julklapp

Till en liten pippitokig tjej.. jag har inte stickat så många sockar så jag blev nöjd med resultatet 😊 första gången jag stickar mössa på rundsticka,  så smidigt..
 
Hoppas att det passar den lilla tösen 😊
 

så duktig

hon är Lilla Klara :-) och tålmodiga Bonny <3






julledigt

då har jag jobbat mitt sista pass innan julhelgen, ledig ända till juldan :-) som vanligt är det skönt med ledigheten.. den ska tillbringas med julstök, stickning, städ och hästar :-) och fira jul förstås :-)

så idag har jag kokat knäck med polkagris istället för nötter. och gjort kola,.. Victor har önskemål om fatta baka pepparkakor så det får vi oxå göra i veckan :-) blir en härlig vecka :-)




underbara barn









belöningen man får när barnen vuxit upp är underbara barnbarn <3<3

ohalt

nu var äntligen Bonny ohalt, så igår blev det en skritttur på en mycket pigg dam :-) och så valde jag barbacka, skulle ju bara skritta, men jag lyckades sitta kvar i alla fall :-)




lussekattsbak

klara på besök hela eftermiddagen och kvällen, då blev det hästmys och så bakade vi lussekatter.. :-) som avslutning på kvällen blev det fika på det nybakta, och ja, lite blev det kvar att lägga i frysen med ;-)








1a advent

dom flesta har adventspyntat klart, och jag börjar idag :-) har ju jobbat hela veckan och gick av mitt sista pass på adventsmorgonen,. hann göra klart i köket så det blev mysig adventsfika med familjen :-)




RSS 2.0