klara på besök

hela veckan, då mamma var iväg på utbildning :-) så otroligt stor hon har blivit lilla fröken.. lätt att få upp på morgonen och få klar till att åka till skolan.. lyssnar och gör precis som man säger.. Det är såå mycket lättare att vara mormor än mamma ;-)
Läste någonstans att barnbarn är livets efterrätt och det kan inte stämma bättre, så mycket glädje dom skänker dom små liven, och så kan man lämna hem dom när man inte orkar mer, och så har man full kraft nästa gång :-) man har alltid roligt..

tyvärr så var det min jobbvecka när hon var här, så det blev inte så mycket tid att umgås på... men lite pyssel, prat och spela hög musik har vi hunnit med :-)






Första gången

Idag som jag "känner" lite på nessa ☺ blev lite tömkörning, men oj, vad hon kändes bebis ☺ lite vinglig, korta, korta ojämna steg, och lite orolig och ropar på sina kompisar ☺ sötnosen... men med lite tid ska det nog ge med sig, bara vi börjar förstå varandra ☺ blir ytterligare ett kort pass i morgon igen ☺











elin var med så då blev det lite bilder med ☺

lyckades till Slut




lugnt i flocken

Nu har nessa kommit in i gänget och det går riktigt bra... Vi har inte kommit igång med träningar än, men gått lite promenader.. hon är än så länge inte så särskilt trygg häst, tycker det är jobbigt att bli sist kvar i hagen, ensam i stallet, och lika jobbigt att gå promenader bara med mig... lite tveksam i hagen när.man kommer, men hon brukar ändå komma fram och va lite nyfiken... Det får ta lite tid och än har vi ju bara börjat.. nästa vecka ska förmodligen paddocken vara uppsatt och då ska jag börja longera och tömköra lite :-)


kvällsmat :-)

RSS 2.0