Första inköpet

gjort, det blev en ny tvättmaskin, en sån där med inbyggd torktumlare.. var välbehövligt då den sommartid i huset inte var vid så gott mod och hade sett sina glansdagar för längesen.. Och ja, tvättmaskin är svårt att vara utan :-)

många tankar har vi delat, jag och sambon, om huruvida vi ska gå tillväga med våra planer och i vilken ände vi ska börja, vi är dock rörande överens om att lösdriften har en hög Prio tätt efterföljande av toarenovering och diskmaskin.. blir väldig bökigt när vi ska ha in diskmaskin, för hela diskbänkssektionen är byggd med en enda stomme, vilket innebär att vi behöver byta ut diskbänk och tillhörande skåp i den delen av köket samt

idigt, och då får det klaras lite till på, så vi får det som vi vill ha det på en gång :-)

Men just idag blir det ärenden med barn och barnbarn, hämta Hösilage och fortsätta skruva isolatorer till en liten hage till :-)





nu har vi

varit gårdsägare i en vecka och tänka sig att vi inte har börjat bygga/riva någonstans än :-P

förra tisdagen skrev vi på det sista, pengar överfördes och både säljare och köpare är mer än nöjda :-) 7,5 månad tog det innan avstyckningen äntligen blev klar, nu kan vi släppa tankar på om pengarna ska räcka eller om nåt skulle dyka upp och gå snett. Ja, för dom tankarna är svårt att låta bli att tänka..

nu är det vår, vi är nyblivna gårdsägare och det är tid att njuta :-) hoppas nu verkligen att vi får en lugn vår och sommar och att omgivningen ger oss ro :-)

det som i det närmsta ska påbörjas är genomgång av staketet till sommarhagen, lösdrift till hästarna och hundgård ska byggas.. länsstyrelsen ska kontaktas Ang förprövning av stallrenoveringen, det ska få sig en riktig make over :-) och likaså kök och toalett.. Sen hinner vi nog inte mer i år :-P
en sak är säker... vi behöver inte vara sysslolösa :-D





kalas

igår hade vi barnkalas på gården, det allra första :-) klara har ju fyllt 7 år och nu är det dax att bjuda hem sina klasskamrater på kalas och inte bara släkt och familj... klara ville gärna ha kalaset här och såklart att hon skulle få det då :-) några ponnies lånades hem och så fick barnen rida och pyssla, det blev mycket uppskattat, trots,att vi hade lite otur med vädret och det kom snöslask så vi blev blöta allihop :-)
men vi hann alla torka upp lite till mat och tårta :-)
idag är det måndag, ny vecka Kay möjligheter :-) veckan för min del består av en del jobb, nytt schema från och med idag ger mig lediga torsdagar, och enbart långpass... Det kommer bli bra, och blir skönt med ett litet brejk mitt i veckan :-)

må väl..




RSS 2.0