detta var det

det skulle bli :-) kanske ett lite väl högt pannband men värmer gott :-)




plattan inlämnad

och det tar minst 2 veckor innan den är klar :-/ har ju monas stickbeskrivningar på den så hur ska detta gå,... undrar vad Björn säger om jag lånar hans ;-)




moppekort

i veckan kom Victors lämp, äntligen :-) han fixade gå hela teorikursen, Alla 4 teorikvällarna,.. bra gjort!




nu är det "bara" datorfrågorna kvar, så plugg till detta för honom nu fram till 15 årsdagen i slutet på mars, och lite körning, sen håller vi tummarna att han fixar detta så har han sin moppe innan sommaren :-) blir ju så mycket frihet att kunna ta sig dit han vill:-)


moppen står ju bara och väntar ;-)



ledig helg

tillsammans med familjen, både tuva och Victor är hemma, det händer inte ofta :-) egentligen är det ju min jobbhelg, men eftersom jag och en kollega bytt lite så blir jag ledig denna helgen. bara att passa på att njuta :-)

tänkte ju man skulle försökt hitta på nåt kul tillsammans, men eftersom Björn fortfarande är sjukskriven och går med armen inpacketerad så får det nog bli lugnt,.

en tur till mediamarkt, då min platta åkte i golvet igår och grafikkortet fick sig en smäll, och sätta en deg till frukostbröd i morgon bitti står på schemat i alla fall, kanske städa Tuvas rum ordentligt, köpa några stolar till hennes lilla bord när vi ändå är i stan kanske,..

hämta skal till Victors nya telefon, lämna in björns telefon och en ridtur framåt eftermiddan/kvällen. .. lördagsmys tillsammans hoppas jag kvällen bjuder på:-)

lät ju mest som det blir en städdag, men det ska det inte bli bara fixa till barnets rum och lite lek ska vi nog hinna med :-)

Ha en skön lördag <3

hoppsan

Som det kan gå, en helt vanlig kväll och en för snabb rörelse så hamnar man på akuten..
 
En axel ur led, men efter 3 timmar på akuten är den på plats igen, saker och ting ändras på ett ögonblick..
 
 
💜 sjukskriven några dagar sen ska det nog va okej igen 😊

Ny säng och sovit dåligt

Hela veckan.. inte så mycket på grund av ny säng, men det passade ju lite olägligt nu när man ska se om nya sängen passar en lixom.. vi kostade på oss en rejäl bäddmadrass med formskum, och nu vaknar jag utan att ha ont i höfterna och det är väldigt skönt, brukar annars ta en liten stund innan kroppen kommer igång.. så det är en stark fördel
 
Inte så dumt heller att man kan byta madrasserna inom dagar om den inte skulle passa 😊 men det ska förhoppningsvis inte behövas 😊
 
 
 
 
Mot den dåliga sömnen är det perfekta hjälpmedlet lavendelspray.. funkar perfekt när man har svårt att slappna av och komma till ro.. har använt den mycket när jag jobbat natt tex, och innan Victor fick sina kvällsmediciner använde vi denna och den fungerade även på honom 😊han kom till ro fortare och somnade lättare då..
 
Igår blev det att spraya lite, och i morse när klockan ringde vid 4:45 Så kände jag mig utvilad, riktigt skönt... blir till att spraya lite även i kväll 😊
 
 
Nu är det dax att säga god natt, i morgon väntar en lång jobbdag...
 

ridlekis

klara har börjat ridlekis, första gången idag. . hon var så duktig, men lite sur, för hon ska baaara rida chacha... ja, har hon fått för sig nåt så är hon envis, lilla tösen 😊 men sämre än dom andra barnen skulle hon inte heller va, så hon satt upp och red hela passet, och hjälpte till stallet efter...

ett par gånger så blir hon nog varm i kläderna där med 😊










RSS 2.0