ååh, hoppa!

Fick Elin med mig till stallet idag, så det blev ett par varv på loppans rygg i paddocken, idag studsade hon till ett par gånger, men inget stort :) hon fortsätter att gå framåt, sakta men säkert :) 
 
 
 
Efter Loppan fick Elin ta Bonny en sväng i paddocken med.. är kul att se emellanåt hur hon rör sig under ryttare, svårt att se allt när man sitter på ryggen själv, vi kräver ju inte så jättemycket av henne än, eftersom hon bara varit igång i några månader, men man kan ju testa lite olika saker och se hur det funkar... Idag fick hon gå över bommar på marken, Bonny blev väldigt tveksam första gången hon gick över dom, snubblade på bommarna, men efter ett par gånger så gick det bättre, och till slut travade hon fint över bommarna :)
 
Bara just för att, så lade vi upp bommarna på däckhöjd, för att se om hon hoppar, och nja, det gjorde hon inte, vägrade först och sen när hon väl tog sig över så hoppade hon INTE, blev höga benlyft och så petade hon till bommen med bakbenen... så ja, det blir nog att öva lite, inte för att hon behöver bli hopphäst, men ett och annat skutt i naturen bör vi kanske klara :) 
 
 
 
snyggaste hoppet ;P 

Kommentarer
Postat av: Elin

Hehe, fint! ;P

2013-04-24 @ 11:41:21
URL: http://marklin.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0