ridbanan

Idag hade jag Elin med till stallet, måste försöka få med henne ut lite, tänkte ju att hon får va den som rider in lilla Loppan, jag behövs ju på marken :) 
idag gick vi en sväng ner på ridbanan med henne upptränsad så det blev att träna lite höger och vänster och stopp, som avslutning så satt Elin upp, testade lite försiktiga tygeltag, gick över förväntan.. så mycket vi har traglat på marken och hon bara är motsträvig så känns det här med att ha ryttare på ryggen helt annorlunda, men än så är det ju väldigt nytt med..
 
passade även på att låta Elin rida ett litet lättare pass på ridbanan med Bonny, första gången hon fick prova på lite volter och öppna, hon är ju ännu inte så musklad och bara i början på sin igångsättning så kraven är ju ganska låga på henne än så länge... Men det är kul att se hur hon rör sig, är ju svårt att se när man rider själv :) 
 
Är så skönt att snön nästan är borta nu, även om paddocken fortfarande är tung och blöt, så är det skönt att ha den som ett alternativ till uteritterna.. hoppas på att man ska kunna löshoppa lite framåt senvåren/försommaren med båda hästarna, så det ser jag fram emot :)
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0