veterinärbesök

idag var det dax för återbesök för att se om loppan blivit nåt bättre i sin rygg,.. och ja, det hade hon,:-) lite kvar i vänster bog så lite mer ström fick hon där.. nu är det dax för henne att börja få komma ut lite igen, det tror jag både loppan och Elin kommer uppskatta :-) och så skönt att behandlingen gav resultat :-)




passade på att gå igenom tänderna på Cha Cha och bonny oxå, och det var välbehövligt, båda hade lite hakar som behövde filas ner,... bonny har dessutom tappat en kindtand, vilket gör att tanden i underkäken som nu inte har nån tand att fila ner sig mot lixom, växer helt fritt, detta har gjort att hon kan ha haft lite bekymmer med tuggandet av sin mat, vilket i sin tur kan ha bidragit till att hon är lite svår att få hull på,... så det var ju skönt att få det gjort, och jag fick lära mig nytt,... :-)



ny tid är bokad till både bonny och Cha Cha. då ska deras ryggar gås igenom, hade ingen aning om att det gick att göra nåt åt en svankig rygg, men ryggproblemet kan man ju ändå komma åt och kanske minska svanken på henne något :-) skönt sen oxå att veta att hästarna är fit for fight i sina kroppar :-)


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0