Fullt ös och stulen mobil

Då var valborg och första maj överför i år, ja, jag jobbade ju båda dagarna, men hade det ganska trevligt ändå, fick möjlighet att få gå hem lite tidigare på valborg, vilket var tacksamt eftersom jag skulle in till stan och hämta Victor som var på fullt ös, ett riktigt bra evenemang, håller en hel del ungdomar borta från parken och alkoholen och drogerna.. 1600 ungdomar var det på fullt ös i år, 400 fler än förra året, helt galet bra :) 20 kr i inträde och massor med roliga aktiviteter, klätterväggar, hinderbanor, gocart, simhallen, och massa mer :)
 http://www.youtube.com/watch?v=Dt7Yp68YnBA&feature=youtu.be
 
 
Men med så många tonåringar på en och samma plats så var oxå tjuven framme. Victor blev av med sin mobil och alla sina pengar :( så tråkigt med mobilen, han har lyckats ha den (Iphone 4) i ett och halvt år, och den var som ny, aldrig ens varit inne på lagning... och massor med musik och bilder som han blev av med, ja privata saker... Att inte folk kan låta bli!!
 
Det är  i alla fall polisanmält, kort och telefon är spärrat, så den som har telefonen kan inte heller få glädje av den.. Alltid nåt.. Bra att veta är att det finns en tjänst i telefonen, Iphones, som heter "hitta min Iphone" kan helt klart vara värd att aktivera för er som ionte blivit av med sin telefon än, tyvärr visste vi inte det utan var polisen som upplyste om detta :/ 
 
hämtning av Victor och hans kusin Sebastian, kl 12 då det var slut, sen sov Victor över hos Basse, så blev att åka hem utan barn i alla fall.. men skönt när man hämtar och kör dom, så man vet var dom är och kommer tryggt i säng :) 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0