härlig dag med Victor

Idag har diagnosutredningen dragits igång, efter " bara" 1,5 år, inte så snabba här nere på bup inte.. Men nu ska det förhoppningsvis gå fort, 6 tider för utredning på 2 veckor..
 
Idag började det då med ett besök hos sjukgymnasten för de motoriskatesterna, VIctor gjorde det han skulle och det gick bra :) får se resultaten vid senare tillfälle, sammanställningar och så först..
 
Sen åkte vi in till stan och tog en heldag ihop, inte så ofta vi gör det, för det funkar för det mesta inte så bra, men det gjorde det idag. Åkte till new Yorker och tänkte han skulle behöva ha lite shorts och t-shirtws och så inför sommaren, vi kom ut ur affären med... en keps... självklart, han tyckte ju inte han behövde nåt, men en keps kan man alltid behöva en extra :)  gjorde ju inte så mycket för han hade fått några t-shirts och ett par shorts tidigare idag :) och jag får handla en annan dag istället :) 
 
Se n ville han klippa sig så då gjorde vi det med, så fin blev han, och väldigt passande när han ska på barndop i morgon..
 
strosade runt lite på stan utan nåt direkt mål och trivdes riktigt bra i varandras sällskap.. När Björn slutat jobbet åt vi tillsammans på tai silk och sen bestämde sig Victor att åka till sin pappa, när han ändå var i stan och det är ju med honom han ska på barndop i morgon, så det passade väl bra..
 
Som sagt en riktigt härlig, avslappnad och lyckad mor och son dag :)
 

Kommentarer
Postat av: Helén

Å vad det känns underbart att läsa! Kramar

Svar: rätt som det är händer det ;) kram
Ullis

2013-05-25 @ 06:44:18

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0